Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen? Hoe wordt mijn bestelling verzonden en hoe lang duurt het? Hoe wordt mijn bestelling verzonden en hoe lang duurt het? Wat zijn de verzendkosten? Moet ik handelingskosten betalen? Zijn de prijzen inclusief BTW? Wat zijn de aanleverspecificaties? Hoe zijn de automagneten afgewerkt? Moet ik een minimum aantal magneten bestellen? Kan ik meerdere soorten magneetstickers te gelijk bestellen? Zijn er maximale afmetingen? Kan ik meerdere soorten magneetstickers te gelijk bestellen? Checkt Automagneet standaard de bestanden die ik aanlever? Kan Automagneet ook mijn bestanden bewerken? Kan ik bestellen zonder een account aan te maken? Waarom loopt de betaling via Mollie?

Hoe kan ik betalen?

De bestellingen kunnen betaald worden via iDeal of via een overboeking.

iDeal

iDeal is een snelle, simpele en veilige manier van betalen op internet. Betalen via iDeal is gratis en wanneer je betaalt via iDeal wordt jouw bestelling gelijk verwerkt, waardoor je deze sneller in huis hebt! De banken die iDeal betalingen ondersteunen zijn: ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, Triodos Bank, Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank en Van Landschot Bankiers.

Overboeking

Wil je liever niet betalen via iDeal, geen probleem! Je kunt ook gewoon het geld overmaken via een overboeking. Je bestelling zal dan wel pas verwerkt worden zodra het geld bij ons is bijgeschreven. Je kunt het bedrag, onder vermelding van het factuurnummer, overmaken naar:
Rekeningnummer: NL75INGB0009436285
Ten name van: Blackorange 

Aangezien elke bestelling bij Automagneet.nl maatwerk is, kan je niet achteraf betalen.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden en hoe lang duurt het?

Automagneet.nl verzendt momenteel alleen binnen Nederland en naar België. Wij streven ernaar de bestellingen binnen 10 werkdagen bij je te bezorgen, nadat de betaling is voltooid. Aangezien wij afhankelijk zijn van een externe partij voor de levering van de bestelling, kunnen wij niet een exacte leverdatum garanderen. 

Kan ik mijn bestelling ook sneller ontvangen?

Heb je haast en kan je geen 10 werkdagen wachten op je bestelling? Dan geven wij je de mogelijkheid om een spoedbestelling te plaatsen. Een spoedbestelling wordt binnen 5 werkdagen bij je bezorgd en de extra kosten hiervan zijn €12,50. Aangezien wij afhankelijk zijn van een externe partij voor de levering van de bestelling, kunnen wij niet een exacte leverdatum garanderen. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn €7,00 per bestelling en de verzendkosten naar België zijn €17,00 per bestelling, ongeacht de grootte van de bestelling.

Moet ik handelingskosten betalen?

Ja, Automagneet.nl berekent €5,00 handelingskosten per bestelling, ongeacht de grootte van de bestelling.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.

Kan ik ook een spoedbestelling plaatsen?

Spoedbestellingen zijn mogelijk, de bestelling zal dan binnen 5 werkdagen bij u bezorgd worden. De extra kosten voor een spoedbestelling bedragen €12,50.

Wat zijn de aanleverspecificaties?

Omdat Automagneet.nl hoogwaardige producten levert, accepteren wij alleen bestanden met een schaalbare indeling (.eps of .pdf). Het uploaden van niet schaalbare bestanden (.jpg of .png) is niet mogelijk. De bestanden moeten een CMYK kleurindeling hebben en druk klaar zijn (300 dpi). Daarnaast moeten de bestanden een 3mm snijruimte hebben aan elke snijkant, zodat wij niet in je logo snijden.

Hoe zijn de automagneten afgewerkt?

De automagneten worden standaard met rechte hoeken afgewerkt. Wil je graag ronde hoekjes, dan is dat ook mogelijk. Je kunt dit aangeven tijdens je bestelling. Wij rekenen wel extra kosten voor ronde hoekjes, €1,00 per hoek, dus €4,00 per magneet. Het stansen van de magneten bij Automagneet.nl is niet mogelijk. Wel kunnen wij de magneten handmatig uitsnijden, hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Neem contact met ons op voor een offerte. 

Moet ik een minimum aantal magneten bestellen?

Nee, wij leveren ook enkele automagneten. Wij hanteren echter wel een minimum orderbedrag van €25,00 (zonder handeling- en verzendkosten en excl. BTW). Is het orderbedrag van jouw bestelling lager, dan ronden wij het orderbedrag af op €25,00. Je kunt natuurlijk altijd het formaat of de aantallen van de magneetplaten veranderen om tot het minimumbedrag te komen.

Zijn er maximale afmetingen?

De afmetingen van de magneetsticker mag aan een kant niet groter zijn dan 60 centimeter. Dit in verband met de breedte van de magneetfolie.

Kan ik meerdere soorten automagneten te gelijk bestellen?

Ja, dat kan. Wanneer je een bestelling plaatst, kan je meerdere bestanden uploaden. Bij elk bestand kan je dan de afmetingen aangeven. Wil je graag hetzelfde bestand in verschillende afmetingen bestellen, dan moet je het bestand per afmeting uploaden.

Checkt Automagneet.nl standaard de bestanden die ik aanlever?

Nee, Automagneet.nl checkt niet standaard de bestanden die je aanlevert. Mocht je er niet zeker van zijn of jouw bestand wel voldoet aan onze aanleverspecificaties, dan kan je tijdens het bestellen kiezen voor de optie validatiecheck. Wij zullen jouw bestanden dan checken voordat je bestelling verwerkt wordt. Je bent dan zeker van de kwaliteit van jouw automagneet. De kosten voor een validatiecheck zijn €7,50.

Kan Automagneet.nl ook mijn bestanden bewerken?

Ja, Automagneet.nl kan als je wilt ook jouw bestanden bewerken. Voor €17,50 bewerken wij jouw bestanden zo dat deze voldoen aan onze aanleverspecificaties.

Kan ik bestellen zonder een account aan te maken?

Ja, je kunt ook bestellen zonder een account aan te maken. Maar wij raden je wel aan om een account aan te maken. Ten eerste, jouw gegevens blijven bewaard, zodat jij bij een volgende bestelling deze niet meer in hoeft te vullen. En ten tweede, je kunt elke stap van jouw bestelling volgen wanneer je een account aanmaakt. Je ziet precies of jouw betaling is voltooid, jouw bestelling is verwerkt, of de magneten al gedrukt zijn en wanneer je bestelling verzonden is.

Waarom loopt de betaling via MOLLIE?

Automagneet.nl besteedt de afhandeling van de betalingen uit aan Mollie B.V (www.mollie.nl). Mollie is een onafhankelijke derde partij die er voor zorgt dat de betalingen via een veilige verbinding verlopen.