Werkwijze

Hoe bestel ik bij Automagneet.nl?

Wanneer je een magneetplaat wilt hebben, kun je direct op Automagneet.nl de bestelling plaatsen en betalen. Klik op het kopje ‘Bestel Nu!’ en je komt direct op onze bestelpagina. Hier kun je jouw bestand(en) uploaden, de afmetingen en aantallen van de magneten bepalen en wij laten je gelijk de prijs zien. Je kunt hier ook al gelijk de extra opties aanvinken, zoals ronde hoekjes, validatiecheck of een spoedlevering. Deze extra opties worden dan gelijk in de prijs meeberekend. Ben je tevreden over de afmetingen, aantallen en de prijs, dan kan je door naar stap 2. Hier vul je jouw gegevens in (indien nodig kan er een alternatief bezorgadres ingevuld worden). Mocht je al eens eerder bij Automagneet.nl besteld hebben en heb je toen een account aangemaakt? Dan kan je bij stap 2 inloggen en komen jouw bewaarde contactgegevens tevoorschijn. Bij stap 3 kunt je de bestelling afronden door te betalen.

Momenteel kun je alleen nog maar betalen via iDeal of via een overboeking. Zodra de bestelling voltooid is, krijg je de factuur opgestuurd per email en zullen wij jouw magneetbord binnen 10 werkdagen bij je bezorgen.

Welke typen bestanden kan ik uploaden?

Omdat wij willen dat jouw automagneet van hoge kwaliteit is, kan je bij ons alleen maar bestanden met een schaalbare indeling uploaden, zoals een .eps of .pdf bestand. Helaas kunnen wij geen .jpg of .png bestanden gebruiken voor het drukken van jouw magneetbord, daardoor kun je deze ook niet uploaden. De .eps of .pdf bestanden moeten een CMYK kleurindeling hebben en druk klaar zijn (300 dpi). Houd er ook rekening mee dat het bestand dat je upload een snijruimte van 3mm heeft aan elke snijkant. Zo zorgen wij ervoor dat wij niet in jouw logo snijden.

Waarom kiezen voor een Automagneet?

Waarom zou je voor een magneetplaat op je auto kiezen in plaats van een sticker? Een magneet heeft dezelfde werking als een sticker: je kunt op een goedkope manier reclame maken. Het voordeel alleen van een magneet is dat je deze er weer gemakkelijk af kan halen en weer terug kan plaatsen, zonder plakresten of andere sporen. En voor de autoliefhebbers onder ons, de magneet is veilig voor je lak, dus geen beschadigingen! Ook al kan de magneetplaat gemakkelijk ge(de)monteerd worden, de magneetplaat heeft wel een sterke kleefkracht en blijft de magneetplaat gewoon zitten bij snelheden boven de 200 km/u.

Waarom kiezen voor Automagneet.nl?

Waarom moet je jouw magneetborden bij Automagneet.nl bestellen? Ten eerste, wij leveren magneten van een hoogwaardige kwaliteit doordat de magneten gedrukt worden op magneetfolie van 3M. Daarnaast worden de magneten gelamineerd met een UV-beschermende laag, waardoor er geen verkleuringen optreden. Het maakt dus niet uit als jouw auto de hele dag in de zon staat. Wij maken de automagneet voor jou, dus jij krijgt van ons de vrijheid om jouw eigen creatie te maken. Logo’s, kleuren, tekst: je kunt het zelf allemaal bepalen. Ook bepaal je zelf de formaten van de magneten; je zit dus niet vast aan bepaalde maten. Je kunt de magneten direct online bestellen en wij zijn tot 30% goedkoper dan andere magneetbord aanbieders.

Aanleverspecificaties

Wij streven naar een kwalitatief goed product, vandaar dat wij gebruik maken van een hoge kwaliteit magneetfolie van 3M. Dit betreft alleen de magneet zelf, niet het logo of afbeelding die jij op de magneet gedrukt wilt hebben. Daarom hebben wij een aantal aanleverspecificaties opgesteld voor de bestanden die je upload. Je kunt bij ons alleen maar bestanden met een schaalbare indeling uploaden, zoals een .eps of .pdf bestand. Helaas kunnen wij geen .jpg of .png bestanden gebruiken voor het drukken van jouw magneetplaat, daardoor kun je deze ook niet uploaden. De .eps of .pdf bestanden moeten een CMYK kleurindeling hebben en druk klaar zijn (300 dpi). Houd er ook rekening mee dat het bestand dat je upload een snijruimte van 3mm heeft aan elke snijkant; zo zorgen wij ervoor dat wij niet in jouw logo snijden.

Ben je er niet zeker van of jouw bestanden voldoen aan onze aanleverspecificaties? Dan geven wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze validatiecheck. Voor €7,50 kijken wij uw bestanden na en ben je er zeker van dat de kwaliteit van jouw bestand goed is voor een mooie automagneet. Weet je al dat jouw bestand(en) niet voldoen aan de aanleverspecificaties, maar kan je zelf jouw bestand(en) niet zo aanpassen dat ze wel voldoen, dan kan je kiezen voor de optie bestandbewerking. Voor €17,50 zullen wij jouw bestand(en) bewerken zodat ze wel voldoen aan onze aanleverspecificaties. Beide opties kan je aanvinken bij de bestelling.

Plaatsen & Onderhoud Magneten

Hoe breng ik een automagneet aan?

Wanneer je een magneetplaat wilt aanbrengen op jouw auto (of een ander oppervlak) moet je altijd zorgen dat het oppervlak schoon, stofvrij en droog is. Dit in verband met de kleefkracht, maar ook met het voorkomen van krassen op de lak. Mocht er bijvoorbeeld zandkorrels tussen de magneet en de auto zitten, dan kan het zijn dat de zandkorrels krassen achter kunnen laten op de auto bij het plaatsen en/of afhalen van de magneet. Het is belangrijk dat de magneet op een vlak oppervlak aangebracht wordt en niet op rondingen van de auto. Wij raden af om de automagneet te gebruiken op de motorkap, dit in verband met de hitte van de motor.

Hoe onderhoud ik de automagneet?

Een automagneet hoeft u niet elke dag erop en eraf te halen, je kunt deze gewoon laten zitten. Wel raden wij aan om de magneetplaat elke twee weken van de auto te halen, schoon te maken, drogen en opnieuw te plaatsen. Dit voorkomt eventuele problemen met weersverwachtingen. Mocht je met de auto door de wasstraat gaan, haal de automagneet dan ook van de auto af.

Betalen & Verzenden

Hoe kan ik betalen?

Wanneer je een bestelling plaatst, kan je bij stap 3 kiezen voor de betaalmethodes. Momenteel kan je bij Automagneet.nl alleen betalen via iDeal of via een overboeking. De banken die iDeal ondersteunen zijn: ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, Triodos Bank, Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank en Van Landschot Bankiers.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zodra jouw betaling bij ons binnen is gekomen, zullen wij jouw bestelling verwerken. Wanneer je met iDeal betaalt, wordt de betaling gelijk verwerkt en zal ook jouw bestelling direct verwekt worden. Bij betaling via een overboeking duurt dit iets langer. Wij proberen jouw bestelling binnen 10 werkdagen bij je te bezorgen. Je kunt, wanneer je een account aanmaakt, de status van je bestelling volgen. Zodra jouw bestelling verzonden is, zal je hier ook bericht van krijgen.

Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
De webpagina: Iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;
Automagneet.nl: De bevoegde uitgever van de webpagina;
Gebruik(en): Onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);
U: De al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt;
De inhoud: Onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
Schade: Directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.

2. Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. Automagneet.nl spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

4. Automagneet.nl verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is experimenteel en voor particulier gebruik bedoeld.

5 Automagneet.nl is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met gekochte producten via de website of rechtstreeks bij Automagneet, het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

6. Automagneet.nl mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Automagneet.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

7. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

9. Automagneet.nl behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.

10. U zal Automagneet.nl, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Nadere informatie

Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.
Alle rechten voorbehouden.
© mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort,
www.vaneeckhoutteadvocaten.nl

Contactinformatie

Automagneet
Amstel Businesspark
H.J.E. Wenckebachweg 49 E
1096 AK Amsterdam
@: contact@automagneet.nl

Betaalgegevens
Ten name van: Blackorange
Rekeningnummer: 9436285
IBAN: NL75INGB0009436285
BIC: INGBNL2A
BTW-nummer: NL 8574.02.845.B01
KvK: 68344910